Patikimas dyzelinių automobilių servisas – kaip jį atrasti?

Dyzelinių automobilių servisas DIZRIDA

Patikimas dyzelinių automobilių servisas – kaip jį atrasti?

Reikia atlikti periodinę dyzelinio automobilio apžiūrą? O galbūt susidūrėte su gedimu? Vienu ar kitu atveju, dyzelinių automobilių servisas – vieta, kurią teks aplankyti. Nors Lietuvoje apstu automobilių servisų, tačiau jų teikiamos paslaugos ir paslaugų kokybė skiriasi. Dėl šios priežasties dalijamės 5 patarimais, kurie padės pasirinkti kokybišką ir patikimą automobilių servisą.

1) Vadovaukitės rekomendacijomis ir atsiliepimais

Ko gero vienas seniausių ir patikimiausių būdų sužinoti apie tam tikros įmonės darbų kokybę yra atsiliepimai ir rekomendacijos. Žinoma, labiausiai pasitikime artimųjų, draugų, bendradarbių ar kitų pažįstamų rekomendacijomis, visgi, jei iš artimų žmonių rato patarimų nesulaukiate, tuomet pasidomėkite, kas apie vieną ar kitą automobilių servisą yra rašoma paieškos sistemoje ar socialiniuose tinkluose.

2) Kokybiška ir moderni įranga užtikrina darbų kokybę

Šiomis dienomis, sparčiai augant elektronikos svarbai automobiliuose, tik naudojant šiuolaikišką ir kokybišką įrangą galima tiksliai, tinkamai ir greitai atlikti automobilio patikros ir remonto darbus. Dėl šios priežasties, rinkdamiesi automobilių servisą atkreipkite dėmesį ar jame naudojama specializuota diagnostinė įranga bei kiek metų ši įranga jau tarnauja.

3) Tvarkinga aplinka – svarbus šiuolaikinio automobilių serviso elementas

Jei automobilių servisas panašus į seną, įvairiais rakandais apkrautą garažiuką, rekomenduojame nuo tokios vietos laikytis atokiau. Pagalvokite, ar savo darbo vietos negebantys prižiūrėti meistrai galės užtikrinti aukštos kokybės remontą? Tuo tarpu, šiuolaikiniai, kokybiškas paslaugas teikiantys automobilių servisai įprastai yra erdvūs ir tvarkingi, juose nepamatysite ne vietoje besimėtančių įrankių ar automobilio dalių.

4) Garantija atliepia darbų kokybę

Pirmiausia, atsakykite sau į klausimą – ar norite pasitikėti servisu, kuris bijo prisiimti atsakomybę už atliktus darbus? Spėjame, jog ne! Dėl šios priežasties, rekomenduojame rinktis automobilių servisus, kuriuose suteikiama darbų kokybės garantija. Pirmiausia, garantiją suteikiantis servisas tarsi duoda pažadą, jog darbai bus atliekami laikantis aukščiausių kokybės standartų. Antra, jei visgi tektų susidurti su automobilio problemomis iškart po remonto, jos bus išspręstos ne jūsų lėšomis.

5) Darbų kokybė svarbiau nei kaina

Paskutinis elementas, kurį itin svarbu įvertinti yra remonto darbų kaina. Nors kaina dažnai laikoma vienu svarbiausių kriterijų renkantis automobilių servisą, visgi rekomenduojame pirmiau atsižvelgti į aukščiau išskirtus kriterijus, o tik tuomet vertinti darbų kainą. Nepamirškite, jog pigūs, tačiau nekokybiški remonto darbai gali net pakenkti jūsų automobiliui, o tai pareikalaus papildomų išlaidų.

Dyzelinių automobilių servisas DIZRIDA

Ieškote patikimo dyzelinių automobilių serviso? Nedvejokite ir susisiekite su daugiau nei 20 metų darbo patirtį turinčia DIZRIDA automobilių serviso komanda. Pakonsultuosime, užregistruosime patikrai ir atliksime aukščiausios kokybės remontą Kaune. Dėka daugiau nei 30 meistrų komandos ir rinkoje pažangiausių įrenginių, reikiamas paslaugas suteiksime ne tik sėkmingai, bet ir itin greitai.

Susisiekite ČIA nurodytais mūsų kontaktais arba atvykę į DIZRIDA automobilių servisą, adresu Taikos pr. 104, Kaunas.

______

Norite sužinoti daugiau patarimų ir naujienų, susijusių su dyzelinių automobilių priežiūra ir remontu? Sekite mūsų Facebook paskyrą.

No Comments

Post A Comment